کد مطلب: ۱۰۵۷۹۷۸
|
|
۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۶

متولدین چه سالی می‌توانند در کنکور دانشجو معلمان شرکت کنند؟

متولدین چه سالی می‌توانند در کنکور دانشجو معلمان شرکت کنند؟
حداکثر سن مجاز برای ثبت نام در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم ۳۰ سال تمام است.

به گزارش مجله خبری نگار/خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه وبویراحمد، بر اساس ماده ۱۶ نظام نامه سنجش و پذیرش شورای عالی انقلاب فرهنگی، حداکثر سن مجاز برای ثبت نام در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم؛ ۳۰ سال تمام (مبنا اوّل مهر ماه سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵) است، یعنی فقط متولدین ۱۳۷۵/۰۷/۰۱ به بعد می‌توانند متقاضی شوند.

متقاضیان پذیرش در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی که در بازۀ زمانی موفق به ثبت‌نام در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو ـ معلم برای پذیرش در این دانشگاه نشدند، در صورت داشتن شرایط و ضوابط اختصاصی می‌توانند با ورود به سامانۀ جامع آزمون سراسری به نشانی https://my.sanjesh.org، در آزمون اختصاصی دانشجو ـ معلم سال ۱۴۰۵ نام نویسی کنند.

برچسب ها: کنکور معلم
ارسال نظرات
captcha
قوانین ارسال نظر