کد مطلب: ۹۹۸۵۱۵
|
|
۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۲

خواص مفید کمتر شناخته شده روغن کرچک آشکار شد

خواص مفید کمتر شناخته شده روغن کرچک آشکار شد
روغن کرچک به طور سنتی در لوازم آرایشی استفاده می‌شود، زیرا دارای خواص متعددی برای بهبود پوست است. طبق نشریه آنلاین "Aktualnye Novosti "، روغن کرچک نه تنها برای پوست، بلکه برای مو نیز مفید است.

به گزارش مجله خبری نگار،روغن کرچک به طور سنتی در لوازم آرایشی استفاده می‌شود، زیرا دارای خواص متعددی برای بهبود پوست است. طبق نشریه آنلاین "Aktualnye Novosti "، روغن کرچک نه تنها برای پوست، بلکه برای مو نیز مفید است.

یکی از خواص مفید روغن کرچک، توانایی آن در مبارزه مؤثر با چین و چروک است که با افزایش سن، ناگزیر روی صورت ظاهر می‌شوند. این روغن تولید کلاژن را که برای پوست ضروری است، فعال می‌کند و همچنین پوست را با اسید‌های چرب تغذیه می‌کند. این روغن همچنین حاوی ویتامین E است که به طور مؤثر با خشکی مبارزه می‌کند.

روغن کرچک همچنین برای آکنه مؤثر است. به گفته کارشناسان، این محصول سد چربی را بازیابی کرده و مکانیسم‌های دفاعی طبیعی را فعال می‌کند. آنها توصیه می‌کنند که یک لایه نازک از روغن را روی پوست بمالید و اضافی آن را با یک حوله کاغذی پاک کنید.

کمتر کسی می‌داند که روغن کرچک نه تنها برای پوست، بلکه برای مو نیز مفید است. به عنوان مثال، مخلوط کردن روغن با آبلیمو، یک درمان عالی برای شوره سر است. آن را به مدت نیم ساعت روی ریشه مو‌ها بمالید و سپس با شامپو بشویید. ماساژ ریشه مو با روغن کرچک همچنین می‌تواند به جلوگیری از ریزش مو کمک کند. مالیدن روغن به تمام طول موهایتان، درخشندگی خیره‌کننده‌ای به آنها می‌بخشد.

برچسب ها: روغن روغن کرچک
ارسال نظرات
captcha
قوانین ارسال نظر