کد مطلب: ۴۴۶۵۷۱
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۰
حسین بردبار: مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران از اقدامات این شرکت برای کمک به معضل خشکسالی در مناطق کویری ایران خبرداد و گفت: این شرکت حفاری ۱۰ حلقه چاه آب بسیار عمیق برای دسترسی به آب‌های ژرف در استان سیستان و بلوچستان را در دستور کار دارد تا بتوانیم سهمی در کاهش مشکلات خشکسالی در این مناطق داشته باشیم.

به گزارش مجله خبری نگار/خراسان: مهدی حیدری دیروز در نشست خبری درسالن ستادخبری نمایشگاه صنعت نفت همچنین از توسعه میادین جدید نفتی دانان در استان ایلام و هما در استان فارس و نیز ایستگاه تقویت فشار در دهلران خبرداد و افزود: این شرکت پیشتر میدان‌های سراجه و شوریجه را به بهره برداری رسانده است و اکنون سه میدان دیگر بانکول، مختار و قزل خزر را برای ذخیره سازی گاز توسعه می‌دهد.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار خراسان درباره اقدامات این شرکت برای جمع آوری گاز‌های مشعل گفت: می‌دانید که در قانون بودجه امسال تاکید شده است دولت به ویژه وزارت نفت موظف است برای جمع آوری گاز‌های مشعل اقدامات فوری انجام دهد و چنان چه این کار انجام نشود، مجموعه وزارت نفت جریمه نیز خواهد شد.

وی در ادامه از بهره برداری از طرح ان‌جی‌ال ۳۲۰۰ در استان خوزستان به همین منظور خبرداد و افزود: در نفت مرکزی ۵ مجموعه نیاز به جمع آوری گاز‌های همراه نفت دارد که اولین آن در نفت شهر در غرب کشور (استان کرمانشاه) است، دومین مجموعه چشمه خوش در ایلام و سومین هم سرکان ماله کوه در استان گلستان است، میادین خشت و سروستان و سعادت آباد نیز در استان فارس چهارمین و پنجمین مناطق نیازمند جمع آوری گاز‌های فلر هستند.

وی با بیان این که شرکت نفت مناطق مرکزی توانسته است طرح مینی ان‌جی‌ال در چشمه خوش را برای جمع آوری تا ۲۰ میلیون مترمکعب گاز و جلوگیری از سوختن آن‌ها اجرایی کند، افزود: گاز مشعل درواقع گاز همراه نفتی هست که باید به مصرف شبکه سراسری ملحق شود و سوزانده نشود، اما متاسفانه سال‌هاست در تمام میادین نفتی در حال سوزانده شدن است.

به گفته وی، هم اکنون تمام میادین نفتی برای جلوگیری از سوخته شدن گاز‌های فلر تعیین تکلیف شده اند یا درحال مزایده و انعقاد قرارداد هستند و به زودی به سمتی خواهیم رفت که گازی سوزانده نشود. وی میزان سرمایه گذاری در این زمینه را از ۱۲ تا ۲۵ میلیون دلار بسته به شرایط میادین نفتی ذکر کرد و گفت: این سرمایه گذاری خیلی زود بازگشت سرمایه خواهد داشت و مجموع گاز‌های فلری که در کل طرح‌های نفت مناطق مرکزی سوزانده می‌شود، حداکثر ۳ میلیون مترمکعب است که می‌خواهیم درقالب ۵ بسته مذکور، آن را به صفر برسانیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
قوانین ارسال نظر