کد مطلب: ۴۱۸۴۶۴
۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۷
استاندار مرکزی گفت: باید همه مسئولین و مردم در گفتمان هویتی استان شرکت کنند تا نظام هویتی استان مرکزی تقویت یابد.

به گزارش مجله خبری نگار، فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی شنبه ۲۷ اسفند ماه در همایش شهرداران استان مرکزی با اشاره به اینکه شهرداری‌ها در طرح جهش ملی مسکن، همکاری‌های بسیار خوبی داشتند افزود: شهرداران در حوزه امنیت انتظامی و کنترل لایه‌های مختلف اجتماعی نیز همکاری خوبی با ما داشتند و باعث شد استان مرکزی در مجموع جزو استان‌های موفق در مهار مسائل اجتماعی باشد.

استاندار مرکزی با تاکید بر پیگیری و حل مسائل و مشکلات شهرداری‌ها توسط دستگاه‌های اجرایی تصریح کرد: رضایت‌مندی و اعتماد مردم نسبت به دولت و حاکمیت باید افزایش یابد چراکه مطابق فرمایش مقام معظم رهبری، مهمترین وظیفه دولت، ترمیم اعتماد و امید مردم نسبت به دولت و حاکمیت است و همه نهاد‌ها و سازمان‌ها در این امیدآفرینی و اعتمادزایی نقش کلیدی دارند.

مخلص الائمه افزود: فاصله بین وعده‌ها و عمل که بستر بروز نارضایتی مردم است باید کاهش پیدا کند چراکه مقام معظم رهبری فرمودند عدم تحقق وعده‌ها از بستر‌های عدم اعتماد عمومی نسبت به حاکمیت است. دسترسی مردم به مسئولین استان کم نیست و هرروزه مردم مسائل و مشکلات خود را به بنده و سایر مسئولین می‌گویند. عمده موضوع این تماس‌ها در مورد عدم تحقق وعده هاست. باید توجه داشته باشیم که هر مسئولی که وعده‌ای بدهد و کم کاری کند به دولت و نظام ضربه خواهد زد.

وی با تاکید بر تشکیل کارگاه‌هایی برای تبادل نظر و انتقال تجربه بین شهرداران در استان گفت: افرادی که در این کارگاه‌ها ابتکاراتی پیشنهاد می‌دهند و همینطور از ابتکار و تجربه دیگر افراد استفاده می‌کنند تقدیر خواهند شد. همچنین باید هیئت اندیشه ورز توسعه شهری در شهرداری‌های استان شکل بگیرد و از چهره‌های شاخص در شهر‌ها و افراد باتجربه و بازنشسته در شهرداری‌ها در این هیئت‌ها استفاده شود. سفر‌های کسب تجربه در سال جاری انجام گرفته و باید بیشتر تکرار شود.

استاندار مرکزی با اشاره به این موضوع که سیمای فرهنگی شهر‌های استان، مناسب نیست تصریح کرد: متاسفانه همه شهر‌های ما سیمای سکولار دارند و به ندرت در شهر‌ها نماد‌های فرهنگی ایرانی و اسلامی دیده می‌شود و باید در این خصوص برنامه جامعی شکل بگیرد. همینطور متاسفانه دیوار نگاره مناسبی در شهر‌های استان نداریم و باید بخشی از هزینه‌ها صرف سیمای فرهنگی شهر‌ها شود.. مخلص الائمه در ادامه افزود: کلاس‌های دانش افزایی حقوقی شهرداران باید تشکیل شود تا درک حقوقی شهرداران افزایش یابد. در حوزه مسائل نظارتی نیز باید دقت داشته باشند که ناظر اول، خداوند است و ناظر دوم، خود شما هستید و پیش از همه دستگاه‌های نظارتی باید خود شما بر مسائل نظارت کنید. در بحث فساد در زیرمجموعه خودتان بی‌محابا برخورد کنید و نگذارید فساد ریشه بگیرد و آبروی خود و مجموعه زیرنظرتان برود.

استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه شهرداران باید نسبت به سیره، سلوک، مشی و معاشرت خود و خانواده و همکارانشان نظارت داشته باشند؛ اظهار کرد: بودجه شهرداری‌ها از ۴۰۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۶۵۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است و نویدگر فعالیت بیشتر شهرداری‌ها خواهد بود.

مخلص الائمه افزود: رشته دانشگاهی مدیریت شهری وجود دارد و اگر شهرداری‌ها حس می‌کنند که لازم است این رشته در دانشگاه‌های استان راه اندازی شود مذاکرات با دانشگاه‌ها برای ایجاد این رشته انجام شود.

استاندار مرکزی با تاکید بر تقویت بیشتر نظام هویتی استان مرکزی تصریح کرد: باید همه مسئولین و مردم در گفتمان هویت شهری و استانی شرکت کنند. در این گفتمان که قرار است همایش‌ها و جلساتی در خصوص آن تشکیل شود، شهرداری‌ها نقش برجسته‌ای خواهند داشت. تقویت هویت استان مرکزی نیز باید در دستور کار شهرداران قرار گیرد و مواردی که باید در بیلبوردها، پیام‌ها و تبلیغات قرار گیرد، اطلاع رسانی خواهد شد. به زودی نیز قرار است در گفتمان نظام هویتی، نامی برای اهالی استان مرکزی انتخاب شود.

مخلص الائمه با بیان اینکه استان مرکزی سومین استان پرتردد کشور است اظهار کرد: باید از ظرفیت نوروز استفاده کنیم و استان مرکزی را به مسافران معرفی کنیم. ورودی شهر‌ها را تمیز و مرتب کنیم تا چهره‌ای زیبا از شهر‌ها و استان مرکزی نمایان شود. متاسفانه وضعیت روستا‌های گردشگری ما خوب نیست و نیازمند پیگیری مسئولین استانی است.

استاندار مرکزی با اشاره به انتخابات سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: سال آینده سال انتخابات است و از هر تلاشی برای آوردن مردم به پای صندوق‌های رای نباید دریغ شود. شهرداری ها، دستگاه خدمت رسان و خدمات عمومی هستند و باید رفتاری بی‌طرفانه در زمان انتخابات داشته باشند و نسبت به افراد زیرمجموعه خود نظارت داشته باشند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه شهرداری‌های استان در بحث ساخت زائرسرا‌های مشهد نزدیک به یک میلیارد تومان کمک کرده اند گفت: اگر شهرداری در استان در این امر خیر کمک نکرده است تقاضا داریم که کمک خود را هرچه سریع‌تر انجام دهد تا یکی از استان‌های پیشرو در امر ساخت زائرسرا‌ها برای هموطنان باشیم.

برچسب ها: شرکت دانشگاه
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
قوانین ارسال نظر