کد مطلب: ۴۱۷۶۶۸
۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۹
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به اینکه از روابط ایران و عربستان استقبال خواهیم کرد، گفت: این رابطه موجب تقویت رابطه با ۵۰ کشور اسلامی دیگر خواهد شد و باید زودتر انجام می‌شد.

به گزارش مجله خبری نگار، حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب امروز پنج‌شنبه ۲۵ اسفندماه در نشست خبری که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه ادیان و مذاهب قم تنها دانشگاه ادیان جهان و بدون هرگونه مشابهی است.

وی با اشاره به اینکه مراکز و سنترهایی در این حوزه وجود دارند، مطرح کرد: هیچ دانشگاه جامعی برای تمام ادیان در هیچ کشوری وجود ندارد.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه به همین دلیل بخش بین الملل دانشگاه از اهمیت بسیاری برخوردار است، عنوان کرد: بخش بین الملل این دانشگاه توانسته به ۱۲ کشور در طی دوماه گذشته سفر کند و ارتباطات بسیاری با کشورهای مختلف برقرار شده است.

وی با اشاره به دیدار با پاپ، خاطرنشان کرد: این پاپ اخیرا جشن ۱۰سالگی انتصاب خود را گرفت و این سفر و گفت‌وگو دستاوردهای خوبی برای دانشگاه به همراه داشته است.

نواب با بیان اینکه در ایران به فعالیت‌های بین المللی توجه نمی‌شود، تصریح کرد: در قرن‌های گذشته ایران یک کشور بین المللی بوده است و اشعار حافظ و سعدی بدون قدرت رسانه‌های امروز در کشورهای مختلف گسترش پیدا می‌کرد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه ادیان و مذاهب نخستین دانشگاه بین المللی ایران است، یادآور شد: در این دانشگاه از مذاهب مختلف حضور دارند و دانشجویان ادیان به صورت غیرحضوری درحال تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه در مهرماه گذشته ۱۵ هزار دانشجو جذب دانشگاه شدند، اظهار کرد: ۸۵ درصد این دانشجویان خارجی بوده و از ۳۰ ملیت که بیش‌تر از کشورهای همسایه هستند، در این دانشگاه تحصیل می‌کنند.

وی ادامه داد: در ترم مهرماه ۱۴۰۲ این دانشگاه در ۱۰۰ رشته دانشجو می‌پذیرد که ۲۷ رشته آن دکتری و مابقی فوق لیسانس است که به صورت مجازی و حضوری تحصیل می‌کنند.

نواب با اشاره به اینکه دیپلماسی مردمی از گذشته وجود داشته است ولی باید تقویت شود، بیان کرد: در سفرهای انجام شده توضیحات مختلفی درخصوص ایران ارائه شده است و شبهات بسیاری از جمهوری اسلامی برداشته می‌شود.

وی با بیان اینکه دولت باید خدمت‌رسان مردم باشد، اظهار کرد: تا زمانی‌که در کشور بخش خصوصی تقویت نشود و به آن بها داده نشود، فساد در کشور از بین نخواهد رفت.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به اینکه دو هزار و ۵۰۰ استاد حق التدریسی در این دانشگاه فعالیت دارند، عنوان کرد: تنها دانشکده مطالعات زنان ایران در دانشگاه ادیان و مذاهب وجود دارد.

وی با بیان اینکه پژوهشکده مطالعات زنان نیز در این دانشگاه وجود دارد، مطرح کرد: متاسفانه باید ۵۰ سال کار مداوم در حوزه زنان انجام شود تا زنان به جایگاه اصلی خود برسند.

نواب با اشاره به اینکه در هیچ کجای دنیا زن به جایگاه اصلی خود نرسیده است، خاطرنشان کرد: در قالب این دانشگاه بیش از ۷۰۰ سفر مردمی انجام شده است و این ادعا برخواسته از تجربه این سفرها است.

وی با بیان اینکه ۱۴ دانشکده در این دانشگاه وجود دارد، تصریح کرد: دانشکده مذاهب، ادیان، شیعه شناسی، تاریخ، علوم، قرآن، رسانه، مطالعات زنان، عرفان، فلسفه، حقوق و ... ازجمله این دانشکده‌ها هستند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: این مرکز در سال ۱۳۷۳ به عنوان مرکز مطالعات ثبت و در ادامه در سال ۱۳۸۳ به عنوان مرکز آموزش عالی و در سال ۱۳۸۷ به عنوان دانشگاه ثبت شد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۵ هزار نفر در فوق لیسانس و حدود ۷۰۰ نفر دکتری از این دانشگاه مدرک گرفته‌اند، یادآور شد: دانشگاه ادیان پرشمارترین دانشجویان مشغول به کار را در میان دانشگاه‌های مختلف دارد.

نواب با بیان اینکه شعار این دانشگاه گفت‌وگو است، تصریح کرد: گفت‌وگو تضمین‌ کننده آینده و حیات یک جامعه است و اصلاح جامعه و کشور با گفت‌وگو محقق خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه از روابط ایران و عربستان استقبال خواهیم کرد، بیان کرد: این رابطه موجب تقویت رابطه با ۵۰ کشور اسلامی دیگر خواهد شد و باید زودتر انجام می‌شد.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اضافه کرد: وقتی به یک کشور اجازه برپایی سفارت داده می‌شود، یعنی این سفارت جزوی از خاک این کشور خواهد بود و بالا رفتن از دیوار این سفارت خانه اصلا اقدام شایسته‌ای نبود.

وی با بیان اینکه هرچه سریع‌تر باید با مصر نیز مشکلات را رفع کنیم، اظهار کرد: امروز در دنیا کشورهای بسیاری درحال توسعه هستند که باید هرچه سریع‌تر با استفاده از برقراری ارتباط با این کشور، رابطه جمهوری اسلامی با دنیا را برقرار کنیم.

نواب افزود: قم ظرفیت این را دارد که به مرکز بین المللی گفت‌وگوهای اسلامی تبدیل شود.

وی با اشاره به اینکه در دنیا برخی از شهرها از طریق جذب دانشجو منفعت کسب می‌کنند، مطرح کرد: در قم ظرفیت جذب ۱۰۰ هزار دانشجو وجود دارد که از این ظرفیت ۴۰۰ هزار نفر قمی منفعت کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه قیمت‌ها در ایران بسیار برای دانشجویان خارجی مناسب است، عنوان کرد: در جمهوری اسلامی ظرفیت جذب یک میلیون دانشجوی خارجی وجود دارد.

برچسب ها: دین اسلام
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
قوانین ارسال نظر