کد مطلب: ۳۴۳۱۰۱
۰۱ مهر ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۳
یک فیلم مستند افشا کرده که کیفیت آب لوله کشی دستکم یک چهارم از مناطق شهری این کشور اروپایی زیر استاندارد‌های بهداشتی دولت قرار دارد و قابل آشامیدن نیست.

به گزارش مجله خبری نگار به نقل از تارنمای رادیوفرانس انفو؛ این مستند که برای شبکه تلویزیون فرانسه ساخته شده، آفت کش‌ها را علت اصلی آلودگی آب عنوان کرده است.

یک پنجم شهروندان فرانسه معادل ۱۲ میلیون نفر در سال گذشته (۲۰۲۱) همیشه و یا گاهی آب الوده نوشیده اند که این میزان در ۲۰۲۰ کمتر از ۶ درصد جمعیت بوده است. اما ۶۵ درصد از ساکنان هوتس دوفرانس در شمال فرانسه از آب غیربهداشتی استفاده کرده اند.

به گفته جیهین بنزینا روزنامه نگار و گوینده این برنامه مستند؛ این میزان در بریتانی در غرب فرانسه ۴۳ درصد بوده و یک چهارم خانوار‌ها در شرق نزدیک مرز آلمان، تحت تاثیر آب الوده قرار داشته اند.

ساکنان برخی روستا‌ها و شهر‌های فرانسه گفته اند که از آب لوله کشی تنها برای شکستن دست یا ظروف و برای آشامیدن از آب بطری استفاده می‌کنند.

به گزارش مجله خبری نگار به نقل از یورو نیوز، کریستوف بچو وزیر محیط زیست فرانسه هنگام بازدید از منطقه جنوب شرقی فرانسه گفت که آب آشامیدنی بیش از ۱۰۰ شهر در این کشور قطع شده است و باید با کامیون به هزاران نفر آب تحویل شود. در حال حاضر بیش از صد شهر در فرانسه وجود دارد که دیگر آب آشامیدنی ندارند و آب مورد نیاز آن‌ها با کامیون منتقل می‌شود، زیرا لوله‌های آب خشکیده‌اند.

شرایط خشکسالی دولت فرانسه را بر آن داشته تا یک تیم بحران ایجاد کند. این تیم وضعیت را در مناطقی که به دلیل خشکسالی بیشترین تاثیر را گرفته‌اند بررسی کرده و برای انتقال آب به آن‌ها اقدام می‌کند. این تیم همچنین تاثیر خشکسالی بر تولید انرژی، زیرساخت‌های حمل و نقل و کشاورزی فرانسه را بررسی می‌کند.

بر اساس گزارش‌ها، حداقل ۶۲ منطقه در فرانسه به دلیل خشکسالی محدودیت مصرف آب دارند.

ژوئیه خشک‌ترین ماه در فرانسه از مارس ۱۹۶۱ تاکنون است و این کشور شاهد تنها ۹.۷ میلی متر بارندگی بوده است.

«الیزابت بورن» نخست‌وزیر فرانسه در پی بروز وضعیت خشکسالی در این کشور، یک واحد بلایای ویژه را فعال کرد تا بدترین خشکسالی تاریخ این کشور را هدف قرار دهد.

دانشمندان معتقد هستند خشکسالی کنونی که در تابستان سال جاری پدیدار شده، احتمالا در غرب اروپا به حالت عادی تبدیل شود.

جدیدترین ارزیابی رصدخانه اروپایی خشکسالی اتحادیه اروپا نشان می‌دهد ۱۳ درصد از قلمرو این اتحادیه از تاریخ ۱۰ ژوئیه (۱۹ تیر) در وضعیت هشدار شدید و ۴۵ درصد در منطقه هشدار قرار دارد.

اتحادیه اروپا تخمین زده است آسیب‌های ناشی از خشکسالی نزدیک به ۹ میلیارد یورو در هر ۱۲ ماه برای اتحادیه اروپا هزینه خواهد داشت و اگر گرمایش جهانی به سه درجه سانتیگراد برسد، این خسارت به ۴۰ میلیارد یورو در سال خواهد رسید.

بر اساس برآورد دانشمندان، دمای زمین در حال حاضر دستکم ۱.۱ درجه سانتیگراد از زمان پیش از صنعتی شدن افزایش یافته است.

به گزارش مجله خبری نگار به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس؛ «الیزابت بورن» نخست وزیر فرانسه، درباره بروز بدترین سناریو در زمستان امسال در بحبوحه بحران انرژی هشدار داد و گفت برق منازل ممکن است به صورت چرخشی برای دو ساعت در روز قطع شود. این وضعیت تا حدی به خاطر تبعات جنگ اوکراین و همچنین به دلیل تعطیلی برنامه ریزی شده حدود نیمی از ۵۶ راکتور هسته‌ای فرانسه برای تعمیر و نگهداری است.

فرانسه برای حدود ۶۷ درصد از برق خود به انرژی هسته‌ای و برای حدود ۷ درصد از نیاز برق خود به گاز متکی است. نیاز فرانسه به انرژی هسته‌ای برای تامین برق بیشتر از هر کشوری است.

به گزارش مجله خبری نگار به نقل از تارنمای شبکه خبری "سی‌ان‌بی‌سی"؛ با تداوم خشکسالی در اروپا و ضربه ویرانگر شرایط آب و هوایی حاکم به محصولات کشاورزی، کارشناسان نسبت به کمبود موادغذایی و افزایش بیش از پیش قیمت‌ها هشدار دادند.

در پی موج گرمای شدید و خشکسالی متعاقب آن که چرخه کشاورزی اروپا را ویران کرده، بخش زیادی از محصولات کشاورزان از بین رفته است. شرایط آب و هوایی گرم و خشک تازه‌ترین چالش کشاورزان است و تحلیلگران هشدار می‌دهند که وضعیت کنونی حاکم می‌تواند به رشد فزاینده قیمت محصولات کشاورزی و کمبود مواد غذایی منجر شود.

کمیسیون اروپا ضمن تائید بدترین خشکسالی ۵۰۰ سال اخیر در این قاره اعلام کرد که شرایط در ۱۵ کشور از جمله آلمان، فرانسه و بریتانیا در حال تشدید است و انتظار می‌رود خشکسالی دستکم تا ماه نوامبر (آبان) در کشور‌های امتداد ساحل مدیترانه ادامه یابد.

آژانس رصد زمین موسوم به کوپرنیک گزارش داد که موج گرما و خشکسالی در اروپا، داغ‌ترین تابستان را در این قاره طی سه دهه گذشته رقم زد.

به گزارش مجله خبری نگار به نقل از خبرگزاری بلومبرگ، متوسط دما از ژوئن تا اوت سال جاری (تیر - مرداد) ۰.۴ درجه سانتیگراد بالاتر از گرمترین تابستان قبلی در سال ۲۰۲۱ بود، در حالی که دمای هوا در ماه گذشته ۰.۸ درجه سانتیگراد بیش از گرمترین اوت در سال ۲۰۱۸ سنجیده شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
قوانین ارسال نظر