کد مطلب: ۳۰۰۹۰۸
۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
یک متخصص داخلی گفت: نوشیدن نوشابه‌های الکلی باید به حداقل برسد؛ مصرف مواد بسیار شیرین نیز باید کاهش یابد.

به گزارش مجله خبری نگار، وجیه اله رییسی اظهار کرد: ترکیب گرمای بدن با گرمای محیط دمای مرکزی نامیده می‌شود. این به معنی دمای داخلی بدن است.

وی افزود: بدن برای حفظ درجه حرارت مرکزی طبیعی که تقریباً ۹۸.۶ فارنهایت (۳۷ درجه سانتیگراد) است نیاز به دریافت گرما از محیط یا از دست دادن گرما دارد. در صورت بروز مشکل در عدم توانایی بدن در خنک کردن دمای مرکزی خود، گرمازدگی اتفاق می‌افتد.

رییسی ادامه داد: در هوای گرم بدن عمدتا با تعریق خنک می‌شود. تبخیر عرق دمای بدن را تنظیم می‌کند. با این حال، وقتی در هوای گرم و مرطوب بیش از حد ورزش کنید یا فعالیت سنگین داشته باشید، بدن قادر به خنک کردن خود نخواهد بود؛ در نتیجه ممکن است دچارگرمازدگی، خفیف‌ترین نوع بیماری مرتبط با گرما شوید.

وی بیان کرد: افراد در فصل گرما باید لباس نخی بپوشند و یا حداقل لباس را داشته باشد؛ برخی از رفتار‌های غذایی نیز وجود دارد که مانع گرمازدگی می‌شود.

وی بیان کرد: نوشیدن نوشابه‌های الکلی باید به حداقل برسد؛ مصرف مواد بسیار شیرین نیز باید کاهش یابد.

این متخصص داخلی ادامه داد: از مایعات آب و میوه‌ها را بسیار مصرف کنند؛ خیار و هندوانه از میوه‌های فصل هستند که بسیار مفید است و از مواد شیرین کننده زیاد استفاده نکنند.

وی بیان کرد: نوشابه‌هایی که کافئین زیادی دارد بدن در معرض گرما قرار می‌دهد؛ چای کم رنگ نه تنها مضر نیست بلکه مفید نیز است.

وی با تاکید بر مصرف چای همراه عناب، توت خشک و خرما، تصریح کرد: مصرف مایعات سرد از ادامه گرمازدگی جلوگیری می‌کنند.

رییسی یادآور شد: بیمارانی که دارو‌های اعصاب مصرف می‌کنند باید مراقب باشند تا از گرمازدگی خود جلوگیری کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
قوانین ارسال نظر