کد مطلب: ۳۰۰۷۸۶
۰۱ تير ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۸
ممکن است، نماینده‌ای نظر مخالفی یا بحثی در باره روش اداره یک وزارتخانه داشته باشد، اما معاونان وزیر با ارائه توضیحات خود یا مثلا، دادن قول تغییر رویه، نماینده را مجاب می‌کنند، امضای استیضاح را پس بگیرد.

به گزارش مجله خبری نگار/خبرآنلاین: معاون پارلمانی رئیس جمهور، امروز اعلام کرد: «در نامه استیضاح وزیر صمت، نام ۳۶ نماینده مجلس ذکر شده بود که از دیروز (سه شنبه) ۲۰ نماینده امضای خود را پس گرفته اند» و افزود: «اکنون، وقت استیضاح نیست». پس از این خبر، این سوال در افکارعمومی شکل گرفت که آیا استیضاح اعلام وصول شده وزیر صمت پابرجاست یا خیر؟

علی اصغر عنابستانی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پاسخ به این سوال که «آیا هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی استیضاح وزیر صمت را که به امضاء ۳۶ نماینده در کمیسیون صنایع رسید اعلام وصول خواهد کرد؟» گفت: تا جایی که مطلع هستم، امضا‌های استیضاح آقای فاطمی امین، الان به اندازه‌ای است که دیگر از حدنصاب افتاده و با پس گرفتن امضا‌ها، بعید می‌دانم، اعلام وصول شود. البته در شرایط کنونی خودم هم با اصل استیضاح مخالف بودم.

عنابستانی در باره این شایعه که برخی وعده و وعید‌ها از سوی حامیان وزیر صمت در افتادن از حد نصاب امضاء استیضاح موثر بوده، تا چه حد واقعیت دارد؟ گفت: این شایعه‌ها اصلا درست نیست و کاملا، بی اساس است. اغلب، ممکن است، نماینده‌ای نظر مخالفی یا بحثی در باره روش اداره یک وزارتخانه داشته باشد، اما معاونان وزیر با ارائه توضیحات خود یا مثلا دادن قول تغییر رویه، نماینده را مجاب می‌کنند، امضای استیضاح را پس بگیرد. درواقع، تغییر نظر نماینده، به معنای وجود فساد نیست. این اتهامات، بیشتر جنبه تخریبی علیه وزیر، وزارتخانه و نظام دارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
قوانین ارسال نظر