کد مطلب: ۲۸۴۲۱۹
۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۵
رئیس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر الزام دانشگاه‌های کشور به توسعه خوابگاه‌های دانشجویی متاهلی کشور، گفت: امیدوارم با تلاش دانشگاه‌ها کمبود خلاء خوابگاه‌های متاهلی در یک بازه زمانی ۵ ساله برطرف شود.

به گزارش مجله خبری نگار، دکتر هاشم داداش‌پور در مراسم اختتامیه شصت‌ونهمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور اظهار کرد: سازمان امور دانشجویان در مسیر زیست سالم دانشجویی، تحول گرایی، دانشجو محوری و عدالت خواهی برنامه‌های خود را تدوین کرده و در تلاش است با برنامه‌های اولویت دار، در تحقق چشم انداز طراحی شده فوق گام‌های محکمی بردارد.

وی افزود: با توجه به تکلیف قانون جوانی جمعیت دانشگاه‌های کشور به توسعه خوابگاه‌های متاهلی مکلف شده اند که امیدوارم با تلاش دانشگاه‌ها کمبود خلاء خوابگاه‌های متاهلی در یک بازه زمانی ۵ ساله برطرف شود.

دکتر داداش‌پور رفع موانع و چالش‌های در مسیر دانشجویان بین‌الملل را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: اگر بخواهیم موضوع مرجعیت و دیپلماسی علمی تحقق عینی و عملیاتی یابد، باید در جهت توسعه بین‌المللی سازی از مسیر جذب دانشجویان بین‌الملل گام‌های اساسی و جدی تری برداریم.

وی به لزوم تدبیر دانشگاه‌ها در مواجهه با مشکلات و مسائل دانشجویی با نگاه پدیده‌محور و نه حادثه‌محور اشاره کرد و خواستار افزایش بصیرت‌افزایی دانشجویان در راستای جهاد تبیین و عدم گرفتارآمدن در دام نقشه‌ها و توطئه‌های دشمنان، به بهانه نارسایی‌ها و کمبود‌های احتمالی موجود در جامعه شد.

رئیس سازمان امور دانشجویان ضرورت حمایت قانونمند و جامع مادی و معنوی از دانشجویان شاهد و ایثارگر در زمینه‌های مختلف رفاهی، آموزشی، فرهنگی، تشویقی و اجرایی را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: برنامه‌های متنوعی برای فرزندان شاهد و ایثارگر تدارک دیده شده است تا بتوانیم وظیفه حقوقی و اخلاقی خود را در قبال آن‌ها انجام دهیم.

وی همچنین به توسعه فضا‌های زیرساختی و تجهیزات در حیطه ورزشی اشاره کرد و گفت: با هدف افزایش فعالیت‌های بدنی و ترویج ورزش همگانی با توجه به مشکلات ساختاری و جسمانی ناشی از دوران کرونا به ویژه در دختران و نیز تنوع‌بخشی به المپیاد‌ها و جشنواره‌های ورزشی در سطوح استانی، ملی و بین‌المللی جهت گروه‌های هدف را در اولویت کاری قرار داده‌ایم.

داداش‌پور در خصوص وضعیت مراکز مشاوره و سلامت دانشجویان پرداخت و اظهار کرد:در مدت چند ماهی که در این مسئولیت هستم سعی کرده ایم با یک برنامه تحولی، مراکز مشاوره را به سمت پیشگیری و توانمندسازی سوق دهیم و به مرور از رویکرد صرف درمانگری دور شویم و بدون تردید باور مسئولان دانشگاه‌ها به جایگاه مشاوره در توانمندسازی و رفع چالش‌های اجتماعی و فرهنگی دانشجویان بسیار راهگشاست و همچنین اهتمام ویژه مسئولان دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌های مراکز مشاوره از طریق جشنواره ملی سلامت و طرح‌های پاد، کات و تاد در راستای ارتقاء سلامت دانشجویان نقش آفرین و موثر خواهد بود.

معاون وزیر علوم به لزوم بازخوانی، بازنگری، ابهام‌زدایی، شفافیت، و تمرکززدایی در آئین‌نامه‌های مربوطه تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در دانشگاه فردوسی مشهد با حضور ۱۴۸ نفر از ۱۲۰ دانشگاه و مرکز آموزش عالی در ۸ کارگروه تخصصی برگزارشد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
قوانین ارسال نظر