کد مطلب: ۲۴۲۴۳۸
کار کردن و یا راه اندازی کسب و کار در محل خواب می‌تواند بیش از هر چیز دیگری به سلامت جسمی و روانی شما آسیب برساند.

به گزارش مجله خبری نگار، مقاومت در برابر وسوسه کار کردن در یک محیط راحت - به خصوص محیطی که با بالش‌های کرکی و ملحفه‌های نرم احاطه شده است - ممکن است دشوار باشد. با این حال برخی نیز معتقدند که کارکردن در رختخواب به کاهش اضطراب و تحریک خلاقیت آن‌ها کمک می‌کند. اما راه اندازی کسب و کار در محل خواب می‌تواند بیش از هر چیز دیگری به سلامت جسمی و روانی شما آسیب برساند.

ما در مجله خبری-سبک زندگی نگار قصد داریم به شما کمک کنیم تا در یک محیط مثبت کار کنید، از این رو ۵ دلیلی که نشان می‌دهد تبدیل تخت خود به دفتر کار ایده خوبی نیست را با شما درمیان می‌گذاریم. ما همچنین نکاتی را در مورد چگونگی بهبود بهره وری کار و عادات خواب ارائه خواهیم داد.

۱. مغز و الگو‌های خواب شما را به هم می‌زند.

۵ دلیل که نشان می‌دهد کارکردن در رختخواب بیش از این که مفید باشد به ما آسیب می‌رساند

مغز ما به گونه‌ای طراحی شده است که تخت را به مفاهیمی هم، چون استراحت و آرامش وصل می‌کند. راشل سالاس، کارشناس خواب و دانشیار عصب‌شناسی می‌گوید: وقتی شما در جایی که می‌خوابید، کار می‌کنید ذهن شما به جای ربط دادن آن مکان به استراحت شروع به ربط دادن آن به فعالیت‌ها می‌کند. این سردرگمی می‌تواند شما را از الگوی خواب منظم خود دور کند و باعث بی خوابی یا اختلال ریتم شبانه روزی شود.

استفاده از وسایل الکترونیکی بر روی تخت نیز می‌تواند مشکلاتی برای سلامتی ایجاد کند. قرار گرفتن در معرض نور آبی در شب، ترشح ملاتونین را متوقف می‌کند، این هورومون به عنوان هورومون خواب شناخته می‌شود که بر ساعت طبیعی بدن ما نیز تاثیر گذار است. کم خوابی می‌تواند منجر به بیماری‌های مختلف و مشکلات قلبی شود.

۲. بر بهره وری شما تأثیر می‌گذارد.

۵ دلیل که نشان می‌دهد کارکردن در رختخواب بیش از این که مفید باشد به ما آسیب می‌رساند

اگر انتقال کار به خانه برایتان استرس آور است، حال تصور کنید که تمام آن را به اتاق خواب منتقل کنید. یک نظرسنجی نشان داد که ۷۲ درصد از پاسخ دهندگان آمریکایی اعتراف کردند که از روی تخت کار می‌کنند و این افراد به احتمال زیاد به دلیل اضطراب و استرس با مشکلات خواب نیز مواجه می‌شوند.

کیفیت پایین خواب می‌تواند منجر به کاهش سطح انرژی و کاهش بهره وری کار شود. اگر اتاق خواب شما فضای تاریکی دارد، به احتمال زیاد به راحتی احساس خستگی به سراغ شما می‌آید.

۳. طرز ایستادن (حالت بدنی) شما را خراب می‌کند.

۵ دلیل که نشان می‌دهد کارکردن در رختخواب بیش از این که مفید باشد به ما آسیب می‌رساند

نوع طراحی تشک‌ها و سطح نرم منجر به موقعیت قرارگیری خمیده و یا پخش شده می‌گردد. با گذشت زمان، این وضعیت ثابت درد‌هایی در بدن، به ویژه در ناحیه گردن، پشت و باسن شما ایجاد می‌کند.

دکتر سوزان هالبک، مدیر مهندسی سیستم‌های مراقبت بهداشتی کلینیک مایو، بر این نکته تأکید می‌کند که تنها عدم احساس فشار در زمان حال به معنی عدم رخداد تاثیرات منفی آن نیست. او هم چنین اضافه می‌کند که هنگامی که درد تشدید می‌شود، ممکن است ممکن است برای اصلاح مشکل خیلی دیر شده باشد. موارد شدید ممکن است شامل خشکی دائمی کمر و آرتروز باشد.

۴. تخت بهشت باکتری هاست.

۵ دلیل که نشان می‌دهد کارکردن در رختخواب بیش از این که مفید باشد به ما آسیب می‌رساند

هنگامی که پوست شما با ملحفه‌ها تماس پیدا می‌کند، اصطکاک، لایه بیرونی سلول‌های پوست شما را خراش می‌دهد. به گفته دکتر آلوک ویج، متخصص پوست، این سلول‌های پوست حامل چربی، عرق و بزاق هستند و به عنوان بستری ایده آل برای رشد باکتری‌ها و گرد و غبار عمل می‌کنند. تعامل طولانی مدت با این ارگانیسم‌ها (موجودات زنده) ممکن است باعث آلرژی، تشدید آسم یا بیماری‌های پوستی شود.

۵ دلیل که نشان می‌دهد کارکردن در رختخواب بیش از این که مفید باشد به ما آسیب می‌رساند

مطالعه روی نمونه‌هایی از باکتری‌های روی تشک‌ها نیز نشان داد که تخت از حمام کثیف‌تر است. یک روبالشی یک هفته‌ای بیش از ۱۷۰۰۰ برابر از یک صندلی توالت، واحد‌های تشکیل دهنده کلنی بیشتری در هر اینچ مربع داشت و یک ملحفه تخت یک هفته‌ای بیش از ۲۴۰۰۰ برابر بیشتر از دستگیره در حمام باکتری داشت.

۵. می‌تواند بر روابط شما با شریک زندگی تان تأثیر بگذارد.

۵ دلیل که نشان می‌دهد کارکردن در رختخواب بیش از این که مفید باشد به ما آسیب می‌رساند

یک مطالعه نشان می‌دهد که حواس پرتی‌های ناشی از تلفن همراه در زمان حضور در کنار شریک زندگی ممکن است تأثیر غیرمستقیمی بر رضایت از رابطه و افسردگی داشته باشد. همین منطق در مورد سایر ابزار‌های الکترونیکی که برای کار استفاده می‌شوند نیز صدق می‌کند.

هم چنین ذهن ما تختخواب را به مکانی که قرار است با شرکای خود به اشتراک بگذاریم مرتبط می‌داند. کار کردن در رختخواب در حالی که شخص مهم زندگی تان در کنار شماست ممکن است باعث شود که شریک زندگیتان احساس نادیده گرفته شدن داشته باشد و در نهایت آن فضا (رختخواب) را از مفهوم باهم بودن جدا کند.

در این جا به چند نکته که می‌تواند در جلوگیری یا به حداقل رساندن اثرات مضر کار از روی رختخواب کمک کند، اشاره می‌کنیم:

• یک روتین (روال) خواب را دنبال کنید.

یکی از عادت‌های خوب در زمینه خواب این است که تخت خود را محلی برای استراحت و آرامش در نظر بگیرید. انجمن روانشناسی آمریکا نیز توصیه می‌کند که برای جلوگیری از بروزمشکلات مربوط به خواب یک برنامه منظم برای خواب خود مانند رفتن به رختخواب و بیدار شدن در یک ساعت مشخص در هر روز تنظیم کنید.

• فضای کاری خارج از اتاق خواب ایجاد کنید. درصورت نیاز خلاق باشید.

اگر فضای کافی ندارید، یک محل کار موقت می‌تواند گزینه‌ای جایگزین باشد. سعی کنید از روی صندلی یا روی زمین کار کنید و در عوض از مبل به عنوان میز استفاده کنید. هم چنین می‌توانید با به کارگیری لوازم خانه خلاقیت به خرج دهید، مثلا از میز اتو به عنوان یک میز ایستاده استفاده کنید.

۵ دلیل که نشان می‌دهد کارکردن در رختخواب بیش از این که مفید باشد به ما آسیب می‌رساند

دکتر هالبک می‌گوید که اگر مطلقاً راهی جز کارکردن از روی تخت ندارید، سعی کنید نحوه نشستن روی یک صندلی را به خود بگیرید. می‌توانید از بالش‌هایی در قسمت پایین کمر و زیر زانوهایتان به عنوان تکیه گاه استفاده کنید. سعی کنید صفحه نمایش خود را تا سطح چشم خود بالا ببرید و از خوابیدن روی شکم خودداری کنید.

• وسایل الکترونیکی و وسایل کار را از اتاق خواب خارج کنید.

حذف منبع نور آبی و حذف موادی که باعث استرس یا اضطراب می‌شوند به بهبود چرخه خواب و بیداری شما کمک می‌کند. ایجاد یک مرز مشخص بین کار و خانه نیز می‌تواند منجر به بهبود رابطه شما با شریک زندگی تان گردد.

• حداقل یک ساعت قبل از رفتن به رختخواب کار را متوقف کنید.

متخصصان هاروارد پیشنهاد می‌کنند که یک برنامه روتین قبل از خواب تنظیم کنید تا به عبور راحت‌تر از زمان بیداری و چرت زدن کمک نماید. شما می‌توانید از این ۶۰ دقیقه برای استراحت، مدیتیشن یا حمامی طراوت بخش استفاده کنید.

از شرکت در فعالیت‌های استرس زا قبل از رفتن به رختخواب خودداری کنید، چرا که ممکن است این عمل هورومون استرس یعنی کورتیزول را فعال نماید و منجر به هوشیار و بیدار نگه داشتن شما گردد.

• اتاق خواب خود را به محیطی مناسب و دوستانه برای خواب تبدیل کنید.

یک اتاق ساکت، تاریک، خنک و دارای تهویه مناسب به بهبود کیفیت خواب شما کمک می‌کند. همچنین ممکن است بخواهید از پرده‌های سنگین برای مسدود کردن نور استفاده کنید تا به مغز این سیگنال را ارسال کند که زمان خواب فرا رسیده است. مطمئن شوید که تشک و بالش راحت (و تمیز) دارید.

چگونه محیط کار خود را راحت و آرامبخش می‌کنید؟ آیا متوجه عادت‌های کاری شده اید که ممکن است بر سلامت و بهره وری شما تأثیر بگذارد؟

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
قوانین ارسال نظر