کد مطلب: ۱۹۱۶۷۰
۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۸
پارالمپیک توکیو.
اقدام ارزشمند بانوی طلایی ایران در رژه مراسم اختتامیه پارالمپیک نمایشی از فرهنگ ایرانی - اسلامی در سطح جهان بود.

به گزارش مجله خبری نگار، در سطح جهان «ساره جوانمردی» را با تیر‌های طلایی و عنوان ملکه تپانچه می‌شناسند؛ بانویی که با ضرب ۲ طلا در پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو در ورزش ایران تاریخ‌ساز و با کسب مدال طلا در آوردگاه توکیو به یکی از پرافتخارترین زنان المپیکی و پارالمپیکی کشور تبدیل شد.

مدال طلای ساره جوانمردی در توکیو چهارمین مدال او در سه دوره پارالمپیک بود. وی که در پارالمپیک ۲۰۱۲ لندن به مدال برنز رسیده بود در توکیو ۲ مدال طلا را به نام خود ضرب کرد. جوانمردی که اکنون سردیس وی در کنار بزرگانی همچون جهان پهلوان تختی، عبدالله موحد، محمد نصیری، رسول خادم، مختار زرافشان، شهید ابراهیم هادی و سیامند رحمان قرار گرفته، توانست در آوردگاه توکیو سومین مدال طلای خود را با رکوردشکنی ضرب کند.

رژه پوشش اسلامی پیش چشم جهانیان

اما تمام هنرنمایی جوانمردی به کسب مدال طلا پارالمپیک ختم نشد بلکه ملکه تپانچه آوردگاه پارالمپیک را به زمانی برای معرفی فرهنگ ایرانی - اسلامی تبدیل کرد و در سرزمین سامورایی‌ها بخشی از این فرهنگ را در معرض دید جهانیان قرار داد.

او که برای پرچمداری کاوران ایران در مراسم اختتامیه پارالمپیک انتخاب شده بود با حجاب اسلامی و چادر، پرچم پرافتخار ایران را حمل و به جایگاه مخصوص رساند. وی پیش از این نیز در سال ۲۰۱۸ در بازی‌های پاراآسیایی جاکارتا در مراسم افتتاحیه با حجاب اسلامی حاضر شده بود.

جوانمردی که با مدال‌های طلای خود توانسته بود پیش از این نیز اقتدار زن ایرانی را به جهانیان نشان دهد این بار از آوردگاه پارالمپیک به عنوان جایی برای معرفی فرهنگ ایرانی اسلامی استفاده کرد و با اقدام خود نشان داد حجاب محدودیت برای یک زن نیست بلکه مصونیتی است که کرامت زن را حفظ خواهد کرد.

حرکت ساره جوانمردی در آوردگاه بزرگ پارالمپیک و اقدامات سایر قهرمانان ملی در حوزه فرهنگ نشان از آن دارد که این ورزشکاران در هیاهوی آوردگاه توکیو تسلیم هیجانات زودگذر نشده بلکه از این میدان به عنوان جایی برای مخابره فرهنگ ایرانی استفاده کردند.

در این دوره همچنین مسوولان با اقدامات خود به دنبال ترویج فرهنگ ایثار و معنویت در کاروان بودند و قدردانی از ورزشکارانی مانند ساره جوانردی، سعید افروز و هاشمیه متقیان نمونه این کار‌ها است.

انتخاب نام سردار دل‌ها برای کاروان اعزامی ایران به توکیو، حضور کونیکو یامامورا در کاروان به عنوان سرپرست نمادین، طراحی لباس کاروان متناسب با عاشورای حسینی و برگزاری نماز جماعت و قرائت زیارت عاشورا در محل دهکده پارالمپیک از دیگر اقداماتی بود که مورد تمجید نهاد‌های فرهنگی قرار گرفت.

برچسب ها: پارالمپیک توکیو
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
قوانین ارسال نظر